Media met de katholieke kerk, het gezin en pro-life als hoofdonderwerpen.

Engelstalig


Een katholieke website die het nieuws en de actualiteit brengt vanuit de leer van de katholieke kerk en daarbij gevoelige thema’s niet uit de weg gaat. Gericht op Canada en de VS.
De website bericht ook over de excessen van pro-abortus groeperingen.


Een gratis online krant uit de VS die het nieuws brengt vanuit een katholiek perspectief. Ook voor analyses en opinie. Bespreekt onderwerpen die de main stream media vermijden.


Een christelijke website uit de VS die opkomt voor het gezin, christelijke waarden en het ongeboren leven.


Een katholieke website uit de VS die opkomt voor het ongeboren leven. De site biedt praktische informatie voor moeders die hulp zoeken en legt met feiten en cijfers (‘pro-life &A’) de praktijken van Planned Parenthood bloot.


https://taylormarshall.com/

De website van Taylor Marshall. Hij was aanvankelijk een anglicaanse dominee die samen met zijn vrouw tot het katholicisme bekeerd is. Hij heeft filosofie gestudeerd. Hij verzorgt een wekelijkse podcast, heeft ook een aantal boeken geschreven over de katholieke kerk en is een verdediger van de traditionele katholieke kerk.


Actuele onderwerpen en meningen over de katholieke kerk.


Een website uit de VS die u aan het denken zet over wat er in de maatschappij veranderd is, wat de culture war voorstelt en in wat voor land uw kinderen zullen wonen.

https://theimaginativeconservative.org/
https://www.crisismagazine.com/https://c-fam.org/Terug naar pagina Andere Media