Nederlandse en Nederlandstalige media


Gezond Verstand is een onafhankelijk blad voor iedereen die objectief en waarheidsgetrouw geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in de wereld.

https://www.youtube.com/c/StichtingGezondVerstand
https://twitter.com/_GezondVerstand
https://www.facebook.com/StichtingGezondVerstand/


https://www.youtube.com/channel/UCKm5_R8MGnZhvPXHS-Ij1Dg
https://twitter.com/AndereKrant
https://www.facebook.com/deanderekrant/
https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/deanderekrant/


De show van Robert Jensen verschijnt een aantal keren per week, meestal op maandag-, woensdag- en vrijdagavond. Bedoeld voor de gewone Nederlander brengt Robert Jensen het nieuws en de achtergronden in duidelijke taal. Hij schroomt er niet voor de ware oorzaken van de problemen van de gewone Nederlander te benoemen.


Een website  waarop geprotesteerd wordt tegen het slopen van de Nederlandse cultuur en het weggeven van de belangen van de gewone Nederlander aan de globalistische elite.


Onafhankelijk Oprecht Nieuws & Opinies.


Blckbx: De nieuws-, actualiteiten- en opiniiesite van Flavio Pasquino. Professioneel opgezet, hoge inhoudelijke kwaliteit.


Cafe Weltschmertz brengt u het nieuws, actualiteiten en achtergronden en houdt ook veelvuldig diepte-interviews. Gerubriceerd naar nieuws, video’s en dossiers.


De website van Tom Zwitser waarin actuele onderwerpen worden aangekaart middels video’s, boeken en tijdschriften.


Een internetkrant met een heel scala van nieuwsonderwerpen. Mogelijkheden voor de lezer om te reageren.


Een internetkrant met onderwerpen die met name te maken hebben met de nieuwe globalistische wereldorde en de coronaterreur.


Een internetkrant met heel divers nieuws.


Van de startpagina: “Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël”


Dé website voor de critici van het overheidsbeleid ten aanzien van de corona ‘vaccins’. Onder aanvoering van Willem Engel verzette Nederland zich tegen de waanzin van de ‘vaccins’.


Samen voor Nederland stelt diverse wantoestanden in Nederland aan de orde en komt op voor de vrijheid van Nederlanders. Tegen corona ‘vaccin’ dwang en andere vormen van overheidsdwingelandij.


Oftewel een ‘Bakkie met Bergsma’, ongecensureerd gezond verstand bij de ochtendkoffie. Ook (nog) op YouTube.


“Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de huidige systeemcrisis en haar wortels bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden. Alleen of met een gast, met een lach of met zwaar geschut, maar altijd met de waarheid.”


Arno Wellens is journalist, schrijver en spreker. De bekendste onderwerpen zijn de eurocrisis, belastingontwijkingen beleggingsfraude. Kortom, wat u niet leest in de financiële pagina’s van de main stream media.


Stichting VaccinVrij is kritisch ten aanzien van vaccinaties. Een bijzonder informatieve website die niet alleen over het corona ‘vaccin’  gaat.


Pierre Capel is emeritus hoogleraar die de wetenschap een warm hart toedraagt en zijn kennis voor een breed publiek toegankelijk wil maken. Bekijk ook zijn video’s: Corona en immunologie voor dummies. (Ook op YouTube)


Stichting Climate Intelligence (CLINTEL) is een onafhankelijke stichting die objectief bericht over klimaatverandering en klimaatbeleid en die stem van de rede wil zijn in het vaak oververhitte klimaatdebat. 


Climategate.nl is in 2009 opgericht door Hajo Smit, Marcel Crok en Rypke Zeilmaker nav het Climategate schandaal; gelekte emails van het Climate Research Institute uit Engeland (werkt voor het IPCC) wekten de indruk dat en wereldwijd team van invloedrijke klimaatonderzoekers data gemanipuleerd heeft. U merkt het: we moeten voorzichtig zijn in onze uitlatingen…


De enige tv zender in Nederland die het echte nieuws brengt en daarom tegengewerkt wordt door de NPO en de overheid.


Het Forum voor Democratie is de enige politieke partij in Nederland die doorziet hoe de gewone Nederlander gebruikt wordt als pinautomaat voor links en de globalisten. En dus wordt verguist door de main stream media en het politieke kartel die zich schijnbaar hebben laten omkopen door links en de globalisten.


Avish en Shashi bespreken iedere uitzending culturele onderwerpen met hun gezond verstand als leidraad.


Terug naar pagina Andere Media