Trans totalitarianism:
time for moral panic

Wilt u reageren aan de onderstaande post of een nieuw gesprek starten? Stuur dan een e-mail naar petitie@vrijekatholieken.nl. U kunt aangeven of u een anonieme post wilt publiceren of gebruik wilt maken van een alias.


Threads

#abortus #eindtijd #moralpanicGepost door CL, 15 aug 2022 20:00

Ik heb al een tijdje last van moral panic… ik hoor steeds vaker van transgenderjongens en ​-meisjes – altijd zwakbegaafd – opgehitst door degenen die hen zouden moeten opvoeden, begeleiden en beschermen. Ze sturen collectanten ​langs de deur voor het “goede doel”.

Ik heb een paar gesprekken gehad over dit onderwerp met jongens die verbijsterd vroegen: “Dus volgens u kan het geslacht niet gekozen worden?!” Wanneer je de natuurwetten benoemt en ​ook de twee enige echte geslachten, wordt het duidelijk dat de “wetenschap” ​door hen hoger geacht wordt. De schepping zit ​zogenaamd vol met fouten die alleen door de vernedering van de mens gecorrigeerd ​zou kunnen worden.

Het wordt ​hen verteld dat de verminkingen die worden ​aangebracht door chirurgen omkeerbaar zijn. Geen spoor van twijfel… Een orgaan kan weggesneden worden, teruggeplakt, omgedraaid​, en dat meerdere keren… Dat zou niet eens met de mouwen van een trui lukken!

Als je dit tegenspreekt, geloven ze je toch niet.

Ze geloven niet dat vele transgenders spijt van de operaties krijgen en zelfs zelfmoord plegen. Ze geloven niet dat het resultaat van deze gestoorde “medische” handelingen zielige monsters zijn… Probeer je hun ideeën belachelijk te maken met sarcasme, ​dan snappen ze het niet. Ze zijn “geprogrammeerd”.

Hoe slagen de demonen erin om misdaden en zonden te verkopen alsof het rechten zijn?
Naar mijn mening is dit alleen mogelijk wanneer de gestoorde ideeën een lege plek in de ziel vinden. Dus eerst ​de demoralisatie, zoals Yuri Bezmenov, voormalig propagandist voor de KGB vertelde. Dan kunnen snel destabilisatie, crisis en “normalisatie” volgen.

Het gezin, de school en de kerk zijn traditioneel de plaatsen waar de principes worden doorgegeven en gekoesterd. Daarom worden ze aangevallen door de vijanden van de mensen.


Wilt u reageren aan de bovenstaande post of een nieuw gesprek starten? Stuur dan een e-mail naar petitie@vrijekatholieken.nl. U kunt aangeven of u een anonieme post wilt publiceren of gebruik wilt maken van een alia