Artikelen en referenties naar boeken


De lijkwade van Turijn, foto Commons Wikimedia

De lijkwade van Turijn“, het verslag van het wetenschappelijke onderzoek van Herman Boon, scheikundige.


Covid update:
What is the truth?

Russell L. Blaylock
Retired Neurosurgeon, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, United States.
22 april 2022

Een schrijven door een arts over de misstanden achter de corona ‘vaccins’: wat u niet mag weten over de financiële belangen, de empathieloze bureaucraten, de meegaande artsen en de slachtoffers van de bijwerkingen. De situatie is beschreven voor de VS en de vraag dringt zich op of deze situatie ook geldt in Nederland.

Copyright : © 2022 Surgical Neurology International
This is an open-access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-Non Commercial-Share Alike 4.0 License, which allows others to remix, transform, and build upon the work non-commercially, as long as the author is credited and the new creations are licensed under the identical terms.


De Coronapandemie

Verslag van Catherine Langedijk en Herman F. Boon.Pamela Acker: “Vaccination: a catholic perspective“, te te koop via het Kolbe Center for the Study of CreationCatherine Langedijk en Herman Boon: “De verkwanseling van Nederland

Deze verhandeling moet worden gezien als een uiting van geïnteresseerde burgers die zich zorgen maken over de toekomst van Europa en die van hun kleinkinderen.
Aanknopingspunten voor wat ons te wachten staat zijn in de Bijbel en in hemelse boodschappen te vinden. Toch staat de toe komst niet onwrikbaar vast. Daarom moet de mens niet passief blijven, maar een gunstiger verloop afsmeken en daaraan ieder op zijn of haar wijze een bijdrage leveren.