Artikelen en referenties naar boeken


door Angelika Pokropp-Hippen

Wege zum Schattenkind

Samenvatting door T.A.
28 juli 2022


De Coronapandemie

door Catherine Langedijk en Herman Boon

Mei 2022

De afgelopen twee jaar heeft de pandemie het leven van velen bepaald.
De berichtgeving via de media hield niet op en was zo overdonderend en indringend, dat alleen dat al reden tot nadenken moest zijn, temeer daar het nieuws was terug te voeren naar van hogerhand goedgekeurde bronnen. Op een enkeling na schreven of spraken journalisten met één mond. Daarom was het nodig om zo veel mogelijk artikelen van onafhankelijke journalisten, wetenschappers en waarschuwende medici te lezen.

Dit is wat Catherine Langedijk en Herman Boon deden: nadat ze ongelooflijk veel feiten en gegevens hadden verzameld, hebben ze die helder en bondig samengevat. Dat heeft geresulteerd in een overzichtelijk verslag van 76 pagina’s, dat is onderverdeeld in drie hoofdstukken: de uitbraak van het SARS-CoV-2-virus, de ziekte en de maatregelen ertegen en tenslotte de werking van de vaccins, waarmee het virus werd bestreden.

In “De Coronapandemie” worden de feiten op een rij gezet, zonder commentaar, zodat de kracht van de waarheid vanzelf eruit komt en weinig ruimte laat voor manipulatie. Dit is de kenmerkende stijl voor de twee auteurs die in 2020 het boek “De verkwanseling van Nederland. Afschaffing van de democratie onder invloed van de EU en de VN” samen publiceerden.

We raden iedereen dit boekje aan en daarom faciliteren we belangeloos de verspreiding ervan. Het boekje “De Coronapandemie” is te bestellen via e-mail naar contact@vrijekatholieken.nl. Hiervoor vragen de auteurs slechts een kostenvergoeding van 9,- € per kopie, inclusief verzendkosten in Nederland. Dankzij een voordeel met het posttarief, kunnen twee exemplaren samen gestuurd worden voor € 14,-.
Verzenden naar België is wat duurder, dus kost een boek € 13,- en voor twee boekjes wordt dat € 18-. 


Covid update:
What is the truth?

Russell L. Blaylock
Retired Neurosurgeon, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, United States.
22 april 2022

Een schrijven door een arts over de misstanden achter de corona ‘vaccins’: wat u niet mag weten over de financiële belangen, de empathieloze bureaucraten, de meegaande artsen en de slachtoffers van de bijwerkingen. De situatie is beschreven voor de VS en de vraag dringt zich op of deze situatie ook geldt in Nederland.

Copyright : © 2022 Surgical Neurology International
This is an open-access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution-Non Commercial-Share Alike 4.0 License, which allows others to remix, transform, and build upon the work non-commercially, as long as the author is credited and the new creations are licensed under the identical terms.Pamela Acker: “Vaccination: a catholic perspective“, te te koop via het Kolbe Center for the Study of Creation


De lijkwade van Turijn

Studie van scheikundige Herman Boon van wat onderzoek aan de lijkwade van Turijn heeft opgeleverd. Is hard te maken dat het dode lichaam van Jezus erin gelegen heeft? En wat voor gevolgtrekkingen zijn er te maken?


Februari 2020

De verkwanseling van Nederland

Door Catherine Langedijk en Herman Boon

Deze verhandeling moet worden gezien als een uiting van geïnteresseerde burgers die zich zorgen maken over de toekomst van Europa en die van hun kleinkinderen.
Aanknopingspunten voor wat ons te wachten staat zijn in de Bijbel en in hemelse boodschappen te vinden. Toch staat de toe komst niet onwrikbaar vast. Daarom moet de mens niet passief blijven, maar een gunstiger verloop afsmeken en daaraan ieder op zijn of haar wijze een bijdrage leveren.
Zie ook “De Coronapandemie”